DECORATIEWERKEN

INTERIEUR

Vraag vrijblijvend een offerte aan

DECORATIEVE TECHNIEKEN

Leemverf

Het is mogelijk een muur met leemverf glad te stuken, een kleurtje te geven maar ook structuur aan te brengen. En wist u dat leemverf in huis goed is voor zowel de luchtvochtigheid als de akoestiek? Met leemverf maakt u een goede keuze waar u alle kanten mee uit kunt.

Kalkverf

Als u zoekt naar iets extra's voor uw interieur, kunnen we u onze unieke kalktechniek aanraden. Deze techniek passen we meestal in een landelijk interieur toe. De kleurschakering geeft uw interieur een extra touch en zorgt voor een warme en aangename sfeer

Hier mee kan er worden gespeeld met nuances volgens de wens van de klant.

Dit kan van rechte streken gaan tot een wolkeneffect.

Dit gebeurd wanneer de tweede laag op de eerste laag kalk geplaatst wordt.

Deco Stuc:

De wanden van de woon-, bad- of slaapkamer in geen tijd van een nieuwe look voorzien? Deco  Stuc Is een pleisterlaag op een bestaande wand of vloer die decoratief bewerkt wordt. Er zijn tal van mogelijkheden: wanden, vloeren, tafels, keukenbladen, tegels, … We werken snel én zonder veel stof.

Stucwerk wordt aangebracht in lagen van minder dan 1 millimeter. Egale ondergronden werken we af in 2 lagen. Om bestaande tegels onzichtbaar af te werken, volstaan 3 tot 4 dunne lagen (voor een totale dikte van 2 millimeter). Alle lagen worden met een inox mes geplaatst.

Wij hebben de nodige opleidingen gevolgd , de decoratieve techniek word altijd door een hand met hart en ziel aangebracht. Geen enkele andere vakman zal de zelfde nuances hebben, dus is uw oppervlak uniek.

Andere:

-Crustal

-Roestique

Created by

© Copyright by DecoDesmet BV

Created by

© Copyright by DecoDesmet BV